Toimisto

Osoite: Rehtoripellonkatu 4 B, 2. kerros

Kritiikin toimiston löytää Rehtoripellonkadulta Yo-talon B-osasta (linkki). Sisäänkäynti tapahtuu A- ja B-osien välisestä ali-/läpikulkukäytäsvästä, jonka löytää helpoiten osakuntien ja Proffan kellarin edessä olevalta aukiolta.

Esteettömyys:
Liikkuminen: Toimistolle saavutaan hissin kautta. Hissille pääsee ramppia pitkin. Ulko-ovi on raskaan puoleinen, hissin ovi on manuaalinen, toimiston ovet ovat manuaalisia, mutta kevyitä liikuttaa. Hissin mitat ovat leveydessä ja syvyydessä: 78cm ja 94cm. Ainejärjestöjen toimistojen eteisen ovi on hissistä tultaessa vasemmalla ensimmäinen ovi (löytyy kyltti). Eteiseen jätetään kengät ennen Kritiikin toimistolle menemistä. Eteisen ja toimiston oviaukoissa on arviolta 1cm korkea kynnys. Toimistossa oleskelualueeseen pääsee arviolta 75cm leveän käytäväpätkän läpi.
Toimiston rakenne: Hissi 78cm x 94cm. Ensimmäisestä ovesta kulku eteiseen. Kritiikin ja Kannan toimisto vasemman puoleisesta ovesta (toimistossa oleskelutila sohvilla ja ”keittiö”, josta löytyy mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin ja vesihana). Oikean puoleisesta ovesta kulku vessaan (ja muihin toimistoihin). Vessa on käytävän päässä.
Ääni: Toimiston äänimaailma riippuu meidän ja samassa kerroksessa olevien muiden järjestöjen toimistojen ohjelmasta. Häly voi kuulua heikosti, mutta huomattavasti muista toimistoista. Yleensä äänimaailma on rauhallista puheen sorinaa.
Valo: Sisäänkäynnin edusta ja Yo-talon B-osan parkkialue ovat heikosti valaistuja, mutta sisätiloista löytyy keskiverto rakennuksen valaistus. Perusoletuksena ei vilkkuvia valoja.

Jos huomaat esteettömyydessä puutteita, voit laittaa hallitukselle muokkauspyyntöä tai kysymyksiä matalalla kynnyksellä.