Kannatusjäsenyys

Kritiikin syyskokouksessa 2019 hyväksyttiin uusi Kritiikki ry:n jäsenyystyyppi: kannatusjäsenyys. Kannatusjäsenyys tarkoittaa sitä, että oikeuskelpoinen henkilö tai yhteisö voi tukea Kritiikki ry:n toimintaa 15€ kannatusjäsenmaksulla, joka on puolet normaalista jäsenmaksusta. Kannatusjäsenyys on määräaikainen, ja se kestää kalenterivuoden ajan, eli esimerkiksi 1.1.2020-31.12.2020.

Kannatusjäsenillä ei ole puhe-, ääni- tai läsnäolo-oikeutta Kritiikin tapahtumiin tai kokouksiin, mutta kannatusjäsenet saavat osallistua Kritiikki ry:n vuosijuhlille muiden jäsenten tapaan jäsenhintaan.

Tunnetko yhdistyksen tai ihmisen, joka tahtoisi tukea Kritiikin toimintaa ja Turun historianopiskelijoita? Vai haluaisitko juuri sinä ryhtyä kannatusjäseneksi? Mahtavaa, jos näin on! Tässä ohjeet kannatusjäseneksi liittymiseen:

  1. Maksa jäsenmaksu Kritiikki ry:n tilille tilisiirtona.
  2. Ilmoita Kritiikki ry:n taloudenhoitajalle kannatusjäsenmaksun suorittamisesta. Ilmoita lisäksi täydellinen nimesi, kotipaikkakuntasi sekä sähköpostiosoitteesi. Taloudenhoitajana toimii vuonna 2023 Ville Pihkakorpi, sähköposti vmpihk@utu.fi.

Maksutiedot
Maksun suuruus: 15 €, kertamaksu
Saaja: Kritiikki ry
Tilinumero:
FI32 4713 0010 0100 49
Viite
: 8646