Tapahtumatoiminta

Millaista tapahtumatoimintaa Kritiikissä järjestetään?

Päivystykset

Toiminnan kulmakivenä ovat ehdottomasti perinteikkäät ja kotoisat päivystykset, joita järjestetään Kritiikin toimistolla Ylioppilastalo B:ssa joka tiistai ja torstai klo 12-14 . Vuonna 2019 aloitimme myös perjantaipäivystyksen yhdessä toimistonaapurimme Kannan kanssa. Perjantaipäivystykset pidetään joka perjantai klo 12-14. Päivystykseen voi tulla valtaamaan itselleen mukavan paikan toimiston legendaaristen sohvien syleilystä, viettämään laatuaikaa kritiikkiläisten seurassa ja siemalla samalla hiljalleen höyryävän kupillisen teetä tai kahvia. Jokaista päivystystä on aina pitämässä yksi hallituslainen.

Bileet

Perinteisiin menoihimme kuuluvat uusille ykkösille järjestettävät Kastajaiset ja Mustien viittojen yö sekä pikkujoulut, Eriksgatan (Eerikinkadun juottoloiden kierros) ja Kritiikki ry:n vuosijuhlat huhtikuussa. Näiden lisäksi suosittuja ovat muutaman kerran vuodessa järjestettävät sitsit, joissa laulaminen, illallistaminen ja hauskanpito kuuluvat asiaan. Kritiikin bilekalenteri kuitenkin elää vuosittain ja tarkemmat tiedot juhlista sähköpostilistalta sekä Kritiikin Facebookista.

Liikunta

Kritiikillä on ympäri lukuvuoden monipuolista liikuntatoimintaa muun toiminnan ohella. Kritiikki on järjestänyt esimerkiksi lajikokeiluja, viikottaisia liikuntavuoroja, sekä järjestänyt ystävyysotteluita muiden järjestöjen kanssa. Lajikokeilut järjestetään jäsenistön esittämien toiveiden mukaisesti.

Ekskursiot

Kritiikki tarjoaa kaiken juhlimisen ja urheilutoiminnan lisäksi myös hengen ravintoa ja kulturelleja elämyksiä ekskursioiden muodossa. Ekskursiot voivat suuntautua perinteisesti teattereihin, konsertteihin, museoihin yms., mutta myös erikoisempia ja laajempia aktiviteetteja on mahdollista kehitellä aina ulkomaanekskursioita myöten.

Viini-, olut- ja elokuvaillat

Kritiikki yhdistää myös juoman ja kulttuurin järjestämällä lämminhenkisiä viini-iltoja pari kertaa vuodessa. Tällöin keräydymme yhteen nautiskelemaan tätä elämän nektariinia; tutustumme siis erilaisiin viineihin tiettyyn teemaan liittyen ja asiaankuuluvasti maistelemme myös juustoja ja keskustelemme illan aiheesta. Viini-iltojen lisäksi vähintään kerran vuodessa pidetään vastaavanlainen olutilta.

Peli-illat

Noin kerran kuussa järjestetään yleensä alkoholittomina tapahtumina peli-iltoja.