Ainejärjestönauha ja hallituspinssi

Ainejärjestönauha tai -ruusuke kertoo kuulumisesta juuri Turun yliopiston historian opiskelijoihin. Se kruunaa juhlallisen asun esimerkiksi vuosijuhlissa, ja se voi olla myös muistona opiskeluajasta myöhemmin. Nauhan tai siitä taitellun ruusukkeen käyttöön liittyy muutamia etikettiohjeita, joista voit lukea alla olevasta dokumentista. Löydät siitä myös ohjeet ruusukkeen taittelemiseksi. Perinteisesti ruusuke on ollut naisten käytössä, sillä etikettiin kuuluu perinne siitä, ettei nauha koskettaisi paljasta ihoa. Ruusukkeena sen voi yhdistää myös hihattomiin ja olkaimettomiin pukuihin.

Hallituspinssissä taas komeilee Kritiikin logo, Horus. Se viestii toiminnasta Kritiikki ry:n hallituksessa, ja se kiinnitetään ainejärjestönauhaan.

Kritiikin ainejärjestönauhan ja ainejärjestöruusukkeen voi ostaa kuka tahansa Kritiikki ry:n jäsen. Kritiikin hallituspinssin voi ostaa, jos on toiminut Kritiikki ry:n hallituksessa. Pinssin voi ostaa takautuvasti 31.10.2021 mennessä, minkä jälkeen osto-oikeus on tulevien hallitusten jäsenillä. Maksuohjeet alempana.

Täysimittainen järjestönauha on 140 cm pitkä ja ruusuke 60 cm.

Kritiikin-ainejarjestonauhan-ja-hallituspinssin-etiketti

Lataa tiedosto pdf-muodossa tästä.

Hinnat
Ainejärjestönauha (140 cm) 8€
Ainejärjestöruusuke (60 cm) 6€
Hallituspinssi 5€

Maksun voi suorittaa Kritiikin tapahtumissa, joissa tuotteita myydään, tai päivystyksissä. Maksaa voi käteisellä (tasaraha päivystyksissä) tai kortilla.