Oppaat

Tälle sivulle on koottu erilaisia hyödyllisiä Kritiikin oppaita, joita jäsenistö voi käyttää. Mikäli jokin opas ei avaudu linkistä, avaa se uudessa välilehdessä.

Sivuaine-, työelämä- ja yleinen selviytymisopas 2021

Tässä oppaassa on tietoa ja kokemuksia eri oppiaineista sivuaineina, sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa liittyen opiskeluun. Opas on tehty syksyllä 2021, ja sitä päivitetään tarpeen tullen.

Sivuaine- työelämä- ja yleinen selviytymisopas

Kritiikin-sivuaine-työelämä-ja-yleinen-selviytymisopas-2021

Pääsykoeopas 2017

Pääsykokeisiin valmentavia oppaita on Kritiikissä tehty jo useamman vuoden aikana, ilmaisena vaihtoehtona historian valmennuskursseille. Tämän hienon oppaan on tehnyt laaja tekijätiimi, ja sen tarkoituksena on antaa hyödyllisiä neuvoja opiskelutekniikan ja -motivaation parantamiseen. Vaikka opas onkin osin tarkoitettu pääsykokeisiin lukeville, opas sisältää runsaasti myös jo sisään päässeille opiskelijoille hyviä neuvoja. Tunnustuksena oppaan tekijätiimin työstä oppaalle on nyt oma sivunsa Kritiikin kotisivuilla, josta sitä voi halutessaan lukea ja tulostaa.

Pääsykoeopas 2017

Opintopiiriopas

Vuonna 2014 tehty, jälleen saatavilla oleva opas, jonka tarkoitus on auttaa opiskelijoita opinto-, luku- tai keskustelupiirin suunnittelussa ja järjestämisessä.

Opintopiiriopas