Uusille opiskelijoille

Tälle sivulle on koottu erityisesti uusia opiskelijoita koskevia tietoja historianopiskelijoiden ainejärjestön, Kritiikin, toiminnasta.

Kysymyksiisi vastaa myös Kritiikin hallitus, jota voit lähestyä sähköpostilla tai tarttua hihasta tavatessasi esimerkiksi päivystyksissä.

Sisällys:

  • Jäseneksi liittyminen
  • Ainejärjestön tiedotus
  • Sekalaisia vinkkejä ja linkkejä

Jäseneksi liittyminen

Kritiikki ry:n jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 30 euroa yhdistyksen tilille FI32 4713 0010 0100 49 viitteellä 5911.

Jäsenenä ostat Kritiikki-tuotteita ja pääset osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin aina edullisimpaan hintaan. Lisäksi saat käyttöösi ainejärjestön kirjaston, ja pääset istuskelemaan yhdistyksen toimistolle kaksi kertaa viikossa järjestettäviin päivystyksiin, joissa on tarjolla kahvia, teetä ja mehua (ilmaiseksi!) sekä sekalainen joukko kanssaopiskelijoita.

Maksamalla jäsenmaksun myös tuet yhdistyksen toimintaa, johon kuuluu esimerkiksi Kritiikki-lehden julkaiseminen, historianopiskelijan edun ajaminen yliopistopolitiikassa ja yleinen historiaoppiaineiden kanssa käytävä keskustelu opetuksen kehittämisestä. Jäsenenä olet myös oikeutettu äänestämään yhdistyksen kokouksissa ja halutessasi myös lähtemään ehdolle yhdistyksen hallitukseen.

Jäsenmaksu on kertaluontoinen ja jäsenyys kestää yhtä kauan kuin opiskelu historian laitoksella. Jäsenenä liityt samalla Historian opiskelijain liittoon (Hol) sekä ISHA Turkuun.

Maksutiedot
Saaja Kritiikki ry
Tilinumero FI32 4713 0010 0100 49
Viite 5911
Hinta 30 euroa

Huom! Maksettuasi jäsenmaksun lähetä nimesi, osoitteesi (muista ilmoittaa myös kotikuntasi), sähköpostiosoitteesi (se, jota tulet käyttämään tulevaisuudessakin – mieluusti utu-mallia) sekä puhelinnumerosi Kritiikki ry:n hallituksen sihteerille Pinja Räisäselle osoitteeseen prrais@utu.fi. Tiedot tarvitaan Kritiikin jäsenrekisteriä varten, eikä niitä levitetä sen ulkopuolelle.

Jäsenyydestä voi ilmoittaa mieluiten sähköpostilla. Viestiin laitetaan nimi, opintojen aloitusvuosi ja ilmoitus haluaako kuulua vielä Kritiikkiin. Näin toimitaan sen takia, että Kritiikin jäsenyys poistuu opiskelijan valmistuessa, mutta on epätodennäköistä, että valmistuneet kritiikkiläiset muistaisivat ilmoittaa asiasta jäsenrekisteriä varten. Jäsenrekisteriselosteen voit lukea täältä.


Ainejärjestön tiedotus

 

Kritiikin toiminnasta saa tietoa monta kanavaa pitkin. Nopein tiedotuskanava on yhdistyksen sähköpostilista. Sähköpostilistalle voit liittyä täältä. Kertomuksia tapahtumien ja projektien onnistumisesta sekä yhdistyksen jäsenien ja ulkopuolisten asiantuntijoiden pohdintoja voi lukea myös Kritiikki-lehdestä sekä Kritiikin blogista.

Iso osa Kritiikin tiedotuksesta tapahtuu nykyään Facebook-sivun kautta (linkki alla). Instagramiin (linkki alla) taas päivitämme säännöllisen epäsäännöllisesti useimmiten rakeisia ja epätarkkoja, mutta aina lämminhenkisiä ja nokkelalla kuvatekstillä varustettuja kuvia tapahtumistamme.