Kritiikki 60 vuotta

Kritiikki Ry juhlistaa syntymäpäivänään 14.4 60-vuotiasta loistokasta taivaltaan. Kutsumme kaikki nykyiset kritiikkiläiset, henkilökunnan, alumnit ja kutsuvieraat juhlistamaan 60-vuotiaan Kritiikin merkkipäivää ennennäkemättömällä tavalla!

60-vuotiasta ainejärjestöämme muistetaan erilaisilla tapahtumilla ja tilaisuuksilla useiden viikkojen aikana huhtikuussa. Juhlinnat huipentuvat suureen vuosijuhlaan VPK-talolla lauantaina 14.4. Tähän koko päivän kestävään ohjelmaan mahtuu muuan muuassa skoolaus ja illalla juhlat, jotka aloitetaan coktail-tilaisuudella. Tämän illanvieton pukukoodi tulee olemaan hyvin arvokas ottaen huomioon illan merkittävyyden, joten oletamme ihmisten pukeutuvan juhlan vaatimalla tavalla.

Lauantain juhlallisuuksia seuraa sillis sunnuntaina.

Kritiikin 60-vuotiseen syntymäpäivään kuuluu myös juhlajulkaisu, jota tullaan jakamaan vuosijuhlien yhteydessä.